Høsten er over oss, oktober nærmer seg med stormskritt..

4. oktober 2010, da skulle jeg egentlig ha begynt på jobb igjen etter permisjonen min som startet i siste del av desember... HELDIGVIS skal jeg ta 3 mnd ekstra, så jeg skal ikke starte på igjen før i januar!! :D Altså, jeg har en herlig senhøst og ei jul hjemme i vente :) Wonderful!

Idag startet jeg og lillemann dagen kl. 6, noe som er nokså vanlig her i huset. Ofte synes han det er på tide å starte dagen før den tid også :P Klokka 9 var vi som vanlig på tirsdagsmorgen, på plass i og utafor spinningsalen ;) Jeg på sykkelen, og lillemann i vogna rett utafor vinduet :) Soveøkt på minsten, svetteøkt for mamsen !

Da vi kom hjem, fikk vi besøk av ei venninne og hennes 10 mnd gamle jente. Det var trivelig, er ikke så ofte vi treffes nå som hun har startet på jobb igjen. Imorgen skal lilletuppa kanskje være her med Ailo og meg, det blir kos <3

Nå er det  One Tree Hill-tid på mams i huset. Lillegutt sover søtt, og besøket vårt ikveld, søster/tante og tantebarn/søskenbarn har vendt nesen hjem :) Ha en fin kveld!

Én kommentar

tone

28.sep.2010 kl.20:36

På tide at du årna dæ med en blogg no ja! Du har jo så my på hjertet, men du må itj slutt på facern fordi nei! Arti å hør om dine å Lillegutt sine krumspring om dagan ;-)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits