For en herlig høstdag <3

Idag, eller rettere sagt inatt, ville minstemann til å begynne en ny dag kl. 4... Meeen, etter noen forhåpningsfulle forsøk på å få han i søvn igjen, sovna vi overraskende nok begge to i storesøsters seng, og der sov vi til klokka ble halv 9 ! DET er ny rekord det :)

Da vi kom opp, satte jeg i en bolle-deig, og begynte å støvsuge huset, mens minsten lekte seg med støvsugeren :P Bolledeigen resulterte etterhvert i 40 nystekte boller, og huset er nå en smule mindre støvete. Herlig! Resten av dagen har vi brukt til å trille på butikken og handle, leke, ut å trille med ei venninne og sønnen hennes på 14 mnd, og nå har vi inntatt et bedre fårikålmåltid sammen med far i huset :) Mitt første tilberdete fårikålmåltid, og om jeg skal si det selv, så ble det kjempegodt! Er vel Den Store Fårikåldagen imorgen, men her i huset ble den idag gitt!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits