Fin Fantastisk Freidig Fyldig Fartsfull Fiffig Fredag

Da er fredagen endelig her , og vi to her hjemme storgleder oss til helg og pappakos <3 Starta dagen tiiiidlig idag, så minsten var klar for første dupp halv 8 idag :) Ligger nå og sover, mens mamsen har hengt ut klær, rydda litt, og pakka stellebagen til vi skal på kontroll kl. 10, og videre til byen på bildevisning på Fame etterpå :) Gleder meg!

Var på loppis på mandag, og da fant jeg en nydelig liten "kommode" til den nette sum av 45 kr (!). Et kupp! Den har nå fått plass på lillegutt sitt rom, hvor den inneholder dåpsgaver og tepper :)

Fin, ikke sant?? :) Synes den var superfin, og passa perfekt til gulv/lister i huset vårt :)

Dette er senga til lillemannEn skal tidlig krøkes når det gjelder biler og motoriserte kjøretøy kan du skjønne ;) Sover på eget rom, noe han har gjort fra første stund <3

Hadde Perfect Home-party hos meg for et par uker siden, og tenkte jeg måtte vise fram hva jeg kjøpte meg da :) To fiiiine lysestaker, som nå har fått hver sin plass i huset: en på spisebordet, og den andre på krakken jeg lagde da jeg gikk på barneskolen, som nå har blitt hvitmalt :)

Har vært på utkikk den siste tida etter ei tavle/ oppslagstavle/ whiteboardtavle e.l.. Min kjære kjøpte ei whiteboard-tavle her og trodde han skulle få henge den opp på kjøkkenveggen (!) Det ble ikke gjort, for å si det sånn... Den er nå parkert nede i boden, mulig en av ungene kan få den på rommet sitt, eller den kan få plass i lekestua, vi får se.. Ble iallfall ikke hengt opp på min kjøkkenvegg nei, så stygg som den var! Men, på partyet hadde jo Perfect Home ei nyyyydelig uke-tavle, med hvit ramme. Den ble min kan du skjønne! :) Fikk jo halv pris på den og, fordi jeg var vertinne, så det var jo perfekt! :) Den fikk plass på veggen utafor døra til kjøkkenet, og jeg synes det ble fiiint <3 Hva synes du?? :)

Imorgen er det loppemarked i nærområdet mitt, og jeg lurer på å ivei en tur gitt :P Se hva vi får tid til, men hørte rykter om at kjære skulle ut på sykkeltur, så da spørs det om jeg og minsten tar oss en tur imens gitt ;) Hihi, er jo blitt helt loppis-gal :P Er så arti å på "skatte-jakt" :) Leter først og fremst etter tallerkenhyller, og noen småmøbler til lekestua som jeg driver å fiffer opp :) Første strøk med maling er unnagjort nå, bare resten igjen ;) Tre vegger og tak blir hvitt, og den fjerde veggen skal males med tavle-maling! Det blir spennende å se hvordan resultatet blir, har aldri prøvd slik maling før.. Noen som har erfaring?? Har ingen bilder fra lekestua for øyeblikket, men skal legge ut senere :)

 

Gleder meg masse masse til bildevisning på Fame idag! Var å tok bilder der for en stund siden, og med en utsettelse av visningstimen, blir det endelig idag! Håper de ble bra! Tok både babybilder av minsten, søskenbilder av han og storesøstra, og familibilder samtidig , så håper på mange fine bilder å henge på veggen. På søskenbildene hadde begge småtrolla på englevinger med fjær, er mest spent på de egentlig! :) Englevingene har nå fått plass i vinduet på do, synes det ble fin pynt :)

På do har jeg også dette nydelige bildet :) Det er et utklipp fra et ukeblad, fra jeg gikk på barneskolen, og ramma er den som jeg satte det inn i da. Synes det er så fint <3

Er nå blitt ferdig med å redesigne et nøkkelskap jeg kjøpte på loppis i sommer :) Det var eikefarget og veldig kjedelig, nå er det hvitt, med slitte kanter. Ble veldig fornøyd med det, så nå må bare kjære komme hjem å henge det opp ( har forbud om å henge opp ting, han sier det blir skjevt.. skjønner ikke... :P ). Det skal henge i gangen, så no more løping opp trappa opp til stua for å hente nøklene! Finally!I den samme gangen som nøkkelskapet skal henge, har vi også en vegg dekorert med wall-stickers. Verdenskartet henger på "trappe-veggen" :)

Trappa var mørke-rød/lilla/brun da vi kjøpte huset i 2008 ! Den ble malt, som myyyye annet ;) Det var masse jobb å pusse ned hele trappa, og deretter male flere strøk, men synes resultatet ble vel verdt det! Min kjære la samme type laminat som vi har på gulvene i huset, Pergo Laminat Valnøtt, i trappetrinnene. Synes det ble en stilig trapp, ikke som alle andre har :) Trappa ned til underetasjen er også lik som denne :)Dette er hylla vi har ovenfor trappa opp til stua. Her har jeg tekster i tre: Believe og Love. I midten står en trefigur jeg kjøpte på Kreta i 2008, synes den var så fin <3


<3 Meg og min kjære <3 Believe in Love <3

Ha en fin fredag! Det skal iallfall vi :)4 kommentarer

Bothild

01.okt.2010 kl.17:02

Da har jeg tatt en titt på bloggen din. Dette blir nok arti :)

Fin den trefiguren på siste bildet her.

Silje Marita

01.okt.2010 kl.19:52

Bothild: Ja, er veldig fornøyd med det kjøpet <3 Nydelig <3

Ina

03.okt.2010 kl.18:59

Trappa var råfin! Skikkelig fint med laminat på trinnene synes jeg! :)

Likte også den tavla fra Perfect Home! Hva koster den?

03.okt.2010 kl.19:13

Takk, vart fornøyd med trappa vi og ja :)

Tavla forelska æ mæ heeeelt i da æ såg den i katalogen <3 Synes den va sååå fin, og akkurat i min stil :) Den koste 659,- , så e itj akkurat billig... Men, sia æ va vertinne, og gjestanj min handla bra, så fikk æ den for halv pris :) :) Et kupp :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits