Lørdag, oktober, loppis og min kjære har kommet hjem <3

Endelig lørdag ! :)

Jeg og minsten har vært oppe siden kl. 06, og nå koser mamsen seg med urtete og minsten seg med litt grøt <3
Det knitrer i ovnen, og ute ser det ut til at det blir nok en fin høstdag :)
Pappsen fikk ikke tatt helg før kl. 23 igårkveld, så han ligger litt attpå ennå, sover søtt i deilig, nyvasket sengetøy :)
Flytta om litt på soverommet vårt igår, så når han kom hjem sent igårkveld og skulle legge seg, fant han ikke senga med det samme :P
Tidligere hadde vi en collage-ramme hengende på soverommet vårt, som jeg lagde til min kjære i bursdagsgave i 2006. Den er nå byttet ut med en stoooor svart ramme, som vi tidligere hadde et Ikea-bilde i. Dette bildet har ikke fått noen plass etter at vi flytta i 2008, og har bare stått i boden å samlet støv... Så for noen uker siden trekte jeg bildeplata med fleecefor, og hvitt linlignende stoff utenpå, og stiftet det hele fast i rammen. Det ble ei kul, ny opphengs"tavle", hvor vi kan henge opp bilder o.l. etter ønske og humør :)  Bruker søte knappenåler, med små perler som "hode" til å henge opp ting med. For øyeblikket er den helt tom da, har ikke kommet så langt ennå, men ble ganske kul uten noe på og altså. Som et hodegjerde!

Igår var vi på kontroll til helsesøster, lille gutten min er 8 mnd allerede.. Som tida har flydd!
Han var 10 400 gr, og 72,5 cm lang, en skikkelig go'klump er han, helt perfekt :)
Han setter seg opp selv, kryper og reiser seg ved alle stoler og bord og hyller han får til nå , flink gutt ja :) Så her er det full fart om dagen kan du skjønne, ikke stort som er trygt for nysgjerrige små barnefingre lenger. Tror hans første ord blir NEI , hehe. Akkurat nå leker han på stuegulvet, men har veeeldig lyst å komme bort til dit mamma sitter å skriver, for pc'n og dens ledning er veeeeldig interessant :P Men, det er IKKE LOV :P

Som jeg skrev igår, så skal jeg nå forsøke å venne av med natt-puppinga etterhvert.. Etter at tennene kom, ble puppen god trøst og kos, så har blitt litt av en vane nå.. Men mamsen synes ikke det er nødvendig å opp flere ganger på natta lenger, rart det der (..), er jo absolutt ikke nødvendig for kaloriene sin del, han vokser nok absolutt som han skal og mere til uten også :P Han la seg litt over kl. 19 igår, og kl. 20.50 våknet han igjen, og skulle ha pupp.. Men, mamma var flink og stod på sitt, så kl. 21.50 sov han rolig i senga si igjen, uten noe mer melk innabords. Rundt midnatt våkna han igjen, da sovna han raskt igjen, da han fikk pels-pleddet nedi senga til seg. Mellom midnatt og kl. 06, da vi stod opp, våkna han en gang, tidspunktet er noe uklart.. hehe. Da fikk han pupp, mamsen klarer ikke å kutte alt med en gang... Og midt på natta er man trøtt, så da velger man gjerne det man vet virker.. Men, synes en gang er bedre enn 3-4 da :D Så natta var en god start synes jeg!

Begynte faktisk å strikke mens jeg så x-factor igår da! Har strikka før, meeeen det er kun skjerf, grytevotter o.l., altså firkantede ting jeg kan å strikke :P Så igår begynte jeg å strikke pannebånd, for det er så enkelt at jeg klarer det, hehe. Har alltid likt å gjøre håndarbeid, skape ting selv, men strikkinga har jeg liksom ikke kommet lenger enn barneskole-nivået på.. Heldigvis har jeg en mamma som er en racer med både strikke- og heklepinner! Det er kjekt å ha, særlig når en har småbarn. ULL ER GULL ! På mandag fikk lillegutt seg ny strikka jakke og matchende lue av mormor, superfint! Knappene i jakken har vært mormor sine, altså lillegutt sin oldemor, og det synes jeg er veldig stas <3 Han ser ut som en sånn liten gutt som er avbildet på gamle postkort med klærne på, så utrolig søt :) Skal legge ut bilde av gullun gen med antrekket på senere!
Til jul skal mormora strikke "smoking" til han, gleder meg til den blir ferdig! Tror den blir stilig ja :) 

Idag skal vi, dvs. jeg og minsten kanskje på bygdadag i ei bygd i nærheten, med masse utstillere, konkurranser, og ikke minst; LOPPIS . Husets herre annonserte tidligere i uka at han planla en sykkeltur lørdag formiddag, så hvis det blir, spørs det om vi resterende her hjemme mååååååå ta oss en liten skattejakt-tur altså :)

Nå stod min bedre halvdel nettopp opp også, så mens gutta boys koser seg på sofaen, skal jeg få fixa litt frokost :)
Ha e vidunderlig fin oktober-lørdag! 

2 kommentarer

Lisa

02.okt.2010 kl.18:39

Du har tatt fatt på strikkinga du å ja!=) E du ferdig med d teppe no da?

Har jo strikka en jakke æ. Har en påbegynt jakke å påbegynt bukse, men d tar på tia ja! Må skjerp mæ snart å få d ferdig! Glæde mæ t å sjå ny-jakka t Ailo!;-) Du vet korr glad æ e i strikka-ting!=) Heldig du som har mamma som e ivrig på strikkinga.

03.okt.2010 kl.09:58

Hehe, nei, teppet ligg fortsatt ned i boden i en pose :P Strikke pannebånd no :P Raskt og meget enkelt :P Hehe, mer på mitt nivå det :P

Ja, den e helt enkel, lyseblå, men veldig søt, og knappanj e kjæmpefin, synes d e veldig arti at oldemora har hadd dem før han :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits