Mandag; den store blåsbortdagen

Da var helga over, og etter en stormfull helg, har vi nå gått over til en stormfull mandag! Hui, som det blåser! Knirker i hele huset, redd et tre kommer fykende any time :P

Her har minsten og jeg vært oppe siden kl. 06.30, en fin tid å starte dagen på synes jeg :) Hadde bare en oppvåkning og pupping inatt, sov fra rundt 1- halv 2 og frem til halv 7 :) Så håper det fortsetter sånn videre i uka :) Kanskje mormor og morfar slipper å opp så mye på natta når han skal være der til helga :)
Ja, for til helga skal jeg nemlig til BERLIN ! :) Jeg og min kjære <3 ... og alle de andre i firmaet han jobber da :P Hehe :) GLEDER MEG ENORMT :) Elsker å reise, er så arti å se nye steder og ikke minst nye storbyer :D Har vært på tur med firmaet hans før, til Praha i 2006 og til Barcelona i 2008 :) Begge turene var knallbra! Så håper og tror at denne og blir super :) Har funnet ut det er en masse loppemarkeder i Berlin i helgene :P Hihi. Så må prøve å finne veien til noen tror jeg, og så må vi jo se de typiske turist-greiene og , sånn som

Brandenburger Tor                               Berlinmuren                          

                  

Tv- tårnet

 

Hotellet vi skal være på er Radisson Blu Berlin, og midt i hotellet er det et diiiiiiiiiigert akvarium !! :) Med heis i midten! Høres utrolig kult ut! Sant? Noen som har vært der?

NOEN SOM HAR VÆR I BERLIN? :)

 

Igår bestilte jeg forresten en pakke fra Panduro Hobby :) En stooooor pakke :) Med masse forskjellige hobbyartikler, hadde jo litt av et salg på nettsidene sine! Sjekk ut http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=M302NO&m=M302NO ! Her er noe av det jeg bestilte:

 


Jeg skal være med min mams på et julemarked i desember, så er litt i vare-fixings-modus til dette markedet for tida :) Skal sy de resterende siklesmekkene jeg har liggende en dag nå, de blir iallefall med som varer på markedet :) Synes selv de ble fine iallefall :)

Her er lillegutt med sin <3På loppis tidligere i høst fant jeg fine lin-brikker, som i nærmeste framtid skal få seg en omgang med sjablonger og tekstilmaling. Her ser du de såvidt sammen med en serviett-holder i tre som skal få seg en runde med malingspenselen :) Den fant jeg på samme loppis til den nette sum av 5 kr :)

 

Jeg har, som sagt , tatt fram strikkepinnene også :P Men, de er jeg ikke akkurat flink til å håndtere, tryller ikke akkurat fram bukser og gensre i en fei :P Så nå har jeg strikka pannebånd, som i uka her skal få seg fleece-for, og blonde-pynt :) Skal legge ut bilde av det når det er ferdig, men her ser du det i produksjonsfasen :P Hehe.


Strikker du?

Ha en fin mandag, nå skal jeg og lillemann ut å trille i vinden. Håper vi ikke blåser bort! :P


6 kommentarer

mammahelena

04.okt.2010 kl.10:17

Det blir nok deilig,å komme bort litt. Godt med et lite avbrekk av og til :)

Ina

04.okt.2010 kl.11:02

Kos dere i Berlin! Heldiggriser! Kjenner jeg er gira på en Storbyferie jeg også ja :)

Og ja, det blåååååser.. Så typisk at vi nærmest blåser vekk når været ellers er såpass fint. Men-men :)

04.okt.2010 kl.11:02

Ja, Helena :) Det blir godt ja :) Glede mæ massemasse :) Men, blir nok veeeldig godt å kom hjem t litjmann igjen og ja <3

04.okt.2010 kl.11:05

Ja, det skal vi gjøre, Ina :) Storbyferie er digg :D

Ja, helt syyykt hvor det blåser, men veeeldig god malingstørk fant jeg ut :P

Little Miss Sunshine

04.okt.2010 kl.12:25

Hvis du går inn på Hjem > Kommentarer > Svar, så får de som har kommentert se på sin egen profilside at du har svart dem :-)

Tersa

07.okt.2010 kl.12:21

Flink du er med hendene dine søss!!! Blir morsomt å se de ferdige produktene på messa;) Forresten så er genseren og nisselua til sussebassen min på Hovin nå ferdige!!! Bestilte du noe mer enn genser og lue??

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits