Tavlemaling <3

Her om dagen fant jeg ut at jeg skulle teste tavle-malinga jeg har kjøpt :) Har jo egentlig planlagt å bruke den på en vegg i lekestua, men har nå begynt å lure på om det egentlig funker på panelvegg.. Noen som vet?? Har kjøpt tavlemalinga på Biltema, leste meg fram på noen forum på nett at denne skulle være grei :)
Har kjøpt en del bilderammer i det siste, både nye, på Ikea, og gamle på loppemarked :) Glassene på en del av disse har nå fått et strøk tavlemaling, og resultatet skal bli små tavler med fine rammer :)


De skal få andre strøk idag, og rammene skal få malt baksiden. Tror de kan bli ganske fine når de er ferdige :)

Asjettene jeg malte for en tid tilbake har endelig blitt herdet også, ting tar tid.. Men endelig ble det :) Her er de inni ovnen, 175 grader i 30 min :) Skal få seg tekst på idag med annen type maling, så en runde til med herding på annen temperatur, etter tørketiden på min. 24 t er gått :)


Malingstypene jeg har brukt er kjøpt på Panduro Hobby, den jeg har brukt på kronene er Folkart Enamels, koster 69,50 for en hobbypakning med  "Primary Paints", 8 farger à 4,9 ml (hvit, rød, oransje, gul, grønn, blå, lilla, sort). De er drøye i bruk, så denne pakningen var ideell for mitt forbruk, og til en fin pris da :)Blir litt rot på kjøkkenbenken når man driver på med litt småtteri :P

Her er fra tavla jeg kjøpte fra Perfect Home :) Ble nok inspirert av denne ja :)
<3 <3 Berlin på fredaaaaaag <3 <3

Idag kommer det et par for å kjøpe den store gamle skjenken jeg har lagt ut på Finn.no. Tømte den for alle tingene vi har oppbevart i den igår, og hei, så mye det var... Ser ut som ei bombe har gått av nede i boden for øyeblikket.. Må nok få rydda litt der nede idag, før de kommer å henter den, så vi har plass til å få den ut gjennom døra :P Heldigvis er samboeren til kjøperen med å henter, for skjenken er steiiiiiiin-tung, er en gammel stor skjenk i heltre , og det trengs min. 2 karer ja.. Håper de klarer det :P

Her er den, ganske fin sant? Hadde den blitt malt hvit hadde den jo blitt helt fantastisk. Skulle gjerne hatt den , og pusset den opp, men har ikke noe sted å hverken pusse den opp eller ha den etterpå.. Så da er det greit at den får et nytt hjem hvor den får være på et litt finere sted enn i en mørk bod :) Får 1300 kr for den, og for de pengene skal vi kjøpe ny bod-innredning. Da blir det bedre plass og mye mer orden :)
Kommer også ei dame for å kjøpe dette vitrineskapet idag. Har hengt ute i annekset siden vi kjøpte huset, og fortjener et bedre hjem. Er jo kjempenett da, men trehvitt er ikke akuratt min stil, og jeg er ikke så gira på å begynne å male det, er jo en del jobb med alt glasset. Men hun så ikke mørkt på det hun, så er stor mulighet for at dette får seg et strøk maling eller to, og får nytt hjem i ei hytte et eller annet sted snart :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits