Borte braaaaaa.......

.......................men hjemme BEST !

Da er vi hjemme, og i hus igjen alle tre :) Og det var skikkelig deilig! Så herlig å komme hjem etter ei knall helg til verdens beste lillegutt!! <3 Savnet han da vi var bortreist, men hadde en kjempetur og koste meg skikkelig, lenge siden husets mamma og pappa bare var kjærester ;) Berlin var en nydelig by, stor og med masse vakre bygninger, grønne lunger og det beste loppemarkedet jeg har vært på noensinne! :) Loved it! Kunne sikkert ha kjøpt alt der, hadde jeg bare hatt et privatfly :P Hehe, fant kjempesøte barnestoler der, skikkelig gamle og slitte og nyyyydelige... Men, de måtte dessverre bare få stå igjen der jeg fant dem, da KLM sikkert ikke hadde blitt veldig fornøyd om jeg hadde kommet drassende med de :P Det var også masse andre fiiiiine møbler der, hvite slagbenker, retro designgyngestoler, skap og bord......... Jeg var i himmelen, skulle gjerne tatt med meg alt hjem! Men, det ble bare med en ting hjem, en nyyyyyyyydelig kakespade <3 <3 <3 Forelsket meg pladask i denne da jeg så den :)

Trenger en omgang eller to med litt pussing, men synes den er fantastisk fin <3
Synes jeg gjorde litt av et kupp---> betalte 4 euro for den :DHva synes dere om loppis-kjøpet mitt??

Berlin var som sagt en vakker by, med store shoppingmuligheter! Men, i sentrum, hvor vi befant oss, var det liiiiitt høyt prisnivå for min del, da butikkene het Versace, Gucci, Prada... Men det ble selvfølgelig med noe hjem t små-gulla da :D Lillegutt fikk sæ to kule gensere fra Zara :  Falt pladask for disse <3

Gullgutten fikk seg også et tre-tog med navnet sitt som jeg fant på et marked, tøft eller hva?? :) Er litt bevisst på å kjøpe litt kvalitetsleker, og da gjerne treleker, så da jeg fant dette var det ingen tvil om at dette fikk bli med hjem :)

Litt småtteri fra flightshoppen ble med hjem til mor i huset :)
Og dette armbåndet fant jeg da jeg tråkka på det ute på gata :) Det ble mitt det også :P


På flyplassen i Amsterdam fant jeg denne søte boksen som også fikk bli med meg hjem til Norge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits