~~~~ mormorgave ~~~~

Da jeg og loppislovemannen var i Berlin, var lillegull hos

~~~~ verdens beste mormor ~~~~

Siden hun var så snill og passet ham fra fredag til mandag, lagde vi igår en liten giftbasket som takk fra en takknemlig og mormor-syk liten prins <3 <3 Den skal hun få idag :)

Var innom bruktbutikken idag, og fant denne lille hvite nydelige bøttekurva for en femmer :) Den måtte jo bare bli med meg hjem :D Vel hjemme fikk den pynta seg litt, da pakken fra Panduro kom igår med masse fint :)
Den fikk seg en heklet liten brikke, og "MORMOR" skrevet i hvite små perler :) Synes den ble ganske så nusselig :)Oppi den er det:

  •  ei bok om stueplanter, noe som er en av mormoras største interesser. Håper den faller i smak!
  • turkis duftelys fra Perfect Home, pyntet med finer-kors fra Panduro
  • pose med drops fra Berlin, hvor dropsene er laget som fine små steiner, og da mormora er stein-gal, bokstavelig talt, hehe, var det ikke noe å tenke seg om da jeg kom over denne i en konditor-sjappe :) Denne var mormor-perfekt :)
  • pyntestein med englevinge-avtrykk, fra lille englebarne(barnet) <3 <3

 

6 kommentarer

mammahelena

13.okt.2010 kl.10:39

Så stilig,dette blir hun nok glad for :) hvilken bruktbutikk bruker du å handle i?

Ina

13.okt.2010 kl.12:06

så fiiint det ble! Kunne bare jeg vært så kreativ.. :)

Silje Marita

13.okt.2010 kl.18:07

Ina: takk takk :)

Silje Marita

13.okt.2010 kl.18:12

mammahelena: Ja, hun ble veldig glad for det :)

Var innom på Støren i går, men er innom litt forskjellige steder; Melhus, Lade, Heimdal, sentrum i Trondheim .. Synes det er så arti å se, og lete etter små skatter :)

mammahelena

13.okt.2010 kl.19:11

Ja,det skjønner jeg godt :)

Hmm.. På støren? Hvor da? Jeg vet ikke av noen bruktbutikker jeg.. Synes det er morro å se innpå slike butikker jeg også :)

Silje Marita

13.okt.2010 kl.21:52

mammahelena: Ja, bortenfor blomsterbutikken, og det kunst-atelieret nord for domus-senteret :) Er en bitteliten gjenbruksbutikk der som Envina driver.

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits