Det går mot vinter....

.... og da er det greit at småtrolla har varme klær og varmt skotøy :)

Fikk Panduro-pakke igår, og der var "anti-skli-tøymalinga" med :) Så idag har to ullsokkepar til Ailo fått en omgang med det. Bruker ullsokker mer eller mindre hele tiden nå, og da er det greit at de sitter på gulvet, særlig nå som lillemann er blitt litt av en klatremus, og helst bare skal stå og prøve å gå hele tiden :)Storegull fikk idag gaven sin vi hadde med til henne fra Berlin.
Hun fikk seg :

  • en navy-inspirert gullstripete genser med gullknapper på skuldrene, som hun tok på seg med en gang.
  • ei superkul skje med en holder som kan stå selv på bordet, formet som en blå menneskefigur, som hun spiste kveldsmaten med :P
  • vinterstøvletter, som hun har hatt på seg inne i hele kveld: sett barne-tv i sofaen med de, perlet ved spisebordet med de, spist kveldsmat med de... Tror gaven falt i smak gitt :)

Før helga kjøpte jeg Norheim vintersko til lillegull. De var på tilbud, satt ned fra 399,- til 199,- , så dette var et kupp, da jeg har prøvd flere ulike merker nå, men ingen har gått på den brede foten til lillegull, helt til jeg fant denne!! :) Og hvis noen lurer, ja, lillegull er en gutt, men mamma'n liker rosa, og er ikke så fan av de typiske fargekodene rosa til jente - blått til gutt, derfor har lillegull klær og sko i mange ulike farger, både "jente-" og "guttefarger" ;)


Da vi kom til mormora på besøk idag, fikk lillegull seg ullklær av henne <3 Elsk <3 Ullklær får vi aldri nok av, ULL ER GULL :D


Og her er ullklærne han fikk av henne tidligere i høst, disse er hjemmestrikka da <3 Ser ut som han er tatt rett ut fra et gammelt julepostkort med det på, kjempesøtt :)

Og her er knappene på jakka, som har vært lillegulls oldemor sine <3 Fine, ikke sant?

Disse vottene strikka tanten til loppislovemannen da lillegull ble født , jeg synes de er så nusselige og veldig fine.
De er brukt mang en gang allerede, og heldigvis kommer de til å passe videre utover senhøsten og vinteren :) Tusen takk til grandtante Bothild fra lillegull <3

På samme butikk som jeg kjøpte Norheim-skoene, hadde de også tilbud på Ullvang-sokker for barn, kun 29,- pr.par! Så da ble det 4 par , så vi har i vinter :)

Disse tre plaggene fant jeg på bruktbutikken igår, pent brukte og hele og pene :) Til en tier pr. plagg!
Mange synes kanskje det å kjøpe brukte klær ikke er noe særlig, men så lenge de er rene, pene, hele og pent brukte, ser jeg ikke hvorfor ikke :) Skåner miljøet gjør man også ved gjenbruk ;)
Så disse plaggene blir nok passende å ta frem når neste høst kommer luskende :

  • Name It regndress
  • Joha ullbukse
  • Joha ulldress

Lillegull fikk seg også en ny lue idag, da vi var på shopping med tante Little Miss Sunshine :)
Bjørnelue fra H&M, 49,-
Thanks, tante <3

Har du fått tak i klær for den kommende senhøsten/vinteren? :)

5 kommentarer

Ina

13.okt.2010 kl.21:03

Støvlettene til Lotte var knalltøffe!! :D

Og hvilken bruktbutikk har du vært å handla de klærne på? Jeg må innrømme at jeg er/ har vært litt sær på det med brukte klær. Men har heldigvis begynt å tenke litt som deg; Så lenge det fremstår som nytt, så gjør det jo ingenting! Man vasker jo klærne :)

Og ti kr pr plagg!? WOW! Kunne tenkt meg å funnet slike kupp jeg også!

Silje Marita

13.okt.2010 kl.21:09

Ina:

Ja, faktisk Håvard som fant de :) Og hun ble veeeldig fornøyd ja :)

Var på Støren igår jeg fant det! Har ikke mange plagga der egentlig, men disse hadde kommet inn igår, og da ble de med oss hjem gitt :P Greit å ha til han begynner i barnehagen!

Ja, det er opp til hver enkelt hva man kjøper og hvor man handler :) Men, ja, så lenge det er pent brukt, rent og helt, så kjøper jeg gjerne brukt jeg, hvis jeg kommer over slike kupp ;) Men jeg har vel alltid vært sånn jeg da :P

Bothild

14.okt.2010 kl.13:38

Oppsann, jeg skvatt litt da det dukket opp et par kjente votter her :) Bra at disse kom velberget fram...

Så smart med den "anti-skli-tøymalinga"

Silje Marita

14.okt.2010 kl.15:19

Bothild:

Ja, heldigvis gjorde de det :) Bruker de hver dag vi er ute nå :)

Ja, det synes jeg også :) Genialt :)

Linn`s interiør og anbefalinger

14.okt.2010 kl.21:05

så stilig med antiskli til ull :D det hadde vært veldig kjekt til minsten i huset her også :) Jeg liker bloggen din veldig godt! Ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits