Fredag, klokken er 05.45....

....og vi har vært våkne siden 04.23 :P

Våkna av at lillegull hadde tissa igjennom bleien, og hadde pysj, pute og ullpledd som var klissvått av tiss...
Så da måtte vi opp å skifte :) Etterpå hadde jeg et håp om at han skulle roe seg og sovne igjen, da mamsen var noe trøttesen ennå, men dengang ei :P Bysset og lallet til den store gullmedalje, ingenting hjalp noe særlig.. Til slutt ble pupen redningen, og jeg øynet et håp om et par timer til med søvn før vi starta dagen, meeeeen.... Etter pupp, ble lillegull veldig våken, og skulle bare se på vekkerklokka som lyste, og deretter bæsja han ut seg ..

Så, nå er kl. 05.49, og lillegull sitter i lekegrinda og kikker på lekene sine, mens mamsen er på nett. Sitter og manner meg opp til å gå ut og hente ved, så vi får tent opp.. Brr... Wish me luck! :P

Én kommentar

Bente i Nr.21

15.okt.2010 kl.21:01

Knall-fint familiebilde av dere! :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits