Prosjekt Lekestue

Tidligere i høst fikk jeg pluteselig ånden over meg, og startet på Prosjekt Lekestue!! :)
Da vi kjøpte huset vårt i 2008, var det både anneks og lekestue i hagen. Annekset har til nå bare blitt brukt som utebod, men lekestua har vært flittig brukt av lilletuppa :) I fjor ble den malt utvendig samtidig som vi malte huset, i nydelig rødt og hvitt. Innvendig derimot er det trehvitt gulv, vegger og tak. Siden den nå er noen år, er ikke treverket lyst og innbydende lenger, heller gulnet og mørkt, og etter å ha sett de vidunderligste lekestuer på en del blogger rundt om, var jeg ikke tung å be ! Nå skulle småtrolla her få nyrenovert lekestue :)

Inspirasjonen og planen om å pusse opp, kom nok etter å ha sett den utrolig fine lekestua til Augusta og Ferdinand, barna til Silje (http://silje-sin.blogspot.com/), var jeg kjøpt!  Ingen kan si at denne lekestua IKKE er som en drøm <3                          

                                                                                                  

                                
( Bilder lånt fra http://silje-sin.blogspot.com/ )

Fin, ikke sant???

Så, idag har jeg tatt siste strøket med hvitmaling i lekestua vår. Tre vegger og taket er nå blitt lyst og lekkert!
På siste og fjerde vegg, den veggen som døra er på, skal det komme på tavlemaling i løpet av uka som kommer! Det blir spennnede å se hvordan det blir! Så da blir det altså hvitt, med innslag av svart, i form av tavleveggen :) Hyller, knagger og rammer blir hvite også, og den gamle "kommoden"  i brunt og lyseblått, som har vært der før, blir nå HVIT og lyseblå :) Ellers har vi "Mammut" plastmøbler for barn fra IKEA, i rødt og blått, så tror fargepaletten for resten av interiøret også blir i hvitt/rødt/blått :) Mest lyst på tremøbler, og da helst i hvitt.. Men, siden vi har disse fra før, tror jeg de får flytte tilbake inn i den nymalte lekestua.. Tror det blir fint, om resten av interiøret blir i samme farger :)

                                                                               

Er på utkikk etter et lekkert kjelesett for barn, mange i plast å finne, men hadde egentlig tenkt i stål eller lignende materialer :) Noen som vet hvor man kan få kjøpt fine til en billig penge?

På Ikea har jeg også sett ut sett med tøy-mat; et med frukt, et for frokost, et med grønnsaker og et dessert-sett. De er kjempefine, og kan vaskes i vaskemaskinen hvis det blir skittent. De koster kun 69,- pr. sett, så blir nok en tur på Ikea så snart jeg er ferdig å male :)

                                                     

                                            

                                                                           
 
                                                  


Hva tror du om Prosjekt Lekestue?
Om noen har tips og ideer de gjerne vil dele, taes det imot med takk !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits