Lekestua er ferdigmalt...

... men absolutt ikke ferdig vasket og ryddet :P
Tok andre, og forhåpentligvis siste strøk med tavlemalinga på veggen i lekestua idag! Gleder meg til å rydde og vaske gulv og vindu der inne imorgen :)

Slik ser den ut nå :

TAVLEVEGGEN etter et strøk :)

Hvit, fin og lys vegg :) SÅ mye finere enn gulnet mørkt treverk!


Hvitt tak og hvite vegger <3


Her er framsida av lekestua vår :)Blir litt rot når en holder på med flere malingsprosjekt samtidig! Den gamle dukke-vugga jeg hadde da jeg var liten har fått nytt liv med hvitmaling, og rammer som var trehvite er også på vei til å bli lyse og fine :)


Skal ta en runde med white-sprit, klut og grønnsåpe på gulvet imorgen. Har blitt en god del søl når jeg har holdt på gitt.. Hadde en plan om å kanskje male gulvet og, men tror det bare blir veldig fort stygt, da barna jo må få bruke sko der inne :) Så satser på at jeg får det bort, så får gulvet være lakkert trehvitt som det er :)

Tenkte å vise dere den gamle lille "kommoden" som har vært ute i lekestua tidligere. Den er i gammel og slitt lyseblå maling og brune dører og skuff. Tenkte egentlig å male dørene og skuffen hvit, og la det gamle blå være som det er, men nå lurer jeg på om jeg kanskje bare skal la den være som den er.. Siden gulvet blir som før, kan det jo bare bli fint også :) Vel, jeg får se det an ;)
HVA SYNES DU?Og her er den nye TALLERKENHYLLA mi <3


Tok en grundig vask av den i går ettermiddag, men tror jeg må ta et par runder til med grønnsåpa på denne gitt! Maaaange år på buret har satt sine (skitne) spor ;)
Men, fin ikke sant?? Akkurat som jeg har ønska meg <3
Men tror den må bli hvit altså :D


Idag, mens lillegull sov, sorterte jeg og pakket inn ALLE julegavene for i år :) Med unntak av gavene til barn og mann her i huset, som er de som ennå gjenstår :) Men, synes det er greit å være ferdig med de ca. 25 julegavene vi skal gi ifra oss i år , nå i oktober da :) De har til og med blitt merket, så de er helt klare for levering når desember kommer :D


Ble en kjempefull stoooor pappkasse med julegaver til slutt gitt :)


Fikk også tid til litt hobby-puslerier idag, da dagen vår startet tidlig ( kl. 05.00 ). Så i dag har jeg gjort ferdig tavlene som skal bli med på julemesse i desember :) To av de er disse i dobbeltrammer i sølv, som har både tavle og plass for bilde :) Siden det nærmer seg jul, har jeg valgt å ha nostalgiske julekort i rammene :)
Har også lagd to som er i str. 10 * 25 cm. Disse med hvitmalt ramme, og heklet pynt :)


Har også lagd ei tavle med svart, slitt ramme og detaljer i natur. Bilde av denne kommer :)

HAR DU NOEN HOBBYER?

4 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

19.okt.2010 kl.22:17

ååh! kjempe fint :) jeg ønsker meg veldig et lekehus i hagen som jeg kan pusse opp og pynte for barna :)

Anette

19.okt.2010 kl.22:30

Heia..

Syns d e arti å læs bloggen din :) Knallfine å artige ting du driv å "sysle" med da. Beundre din kreativitet å energi:) Du e flink :)

Klæm fra Anette :)

Silje Marita

20.okt.2010 kl.08:44

Anette:

Takk ska du ha :) Arti med sånne kommentara :)

Silje Marita

20.okt.2010 kl.08:44

Linn`s interiør og anbefalinge:

Tusen takk, Linn :) Fint å få slike kommentarer :)

Ja, er arti å sysle med sånt :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits