Snø, glatt, sommerdekk, legetime, buss :)

Snøen lå som sagt i et tykt lag da vi våknet i morges, og vi skulle til legen kl.11.15.. Med sommerdekk?
Nei, det var glatt på veien ved oss, og minusgradene ble fler utover morgenkvisten, så i dag har jeg og lillegutt tatt bussen :)

                                                     


Lillemanns første busstur ever, og min første på leeeenge :)
Sola skinte, og det har faktisk vært nokså pent her idag :) Hvitt og lyst, triveligere enn de forrige dagene hvor det har vært grått og regntungt ute :)

Har nå vaska over gulvet i lekestua, fikk dessverre ikke bort stort av malingsflekkene, så da ble det et hvitprikket gulv da gitt :P Får være sånn over vinteren iallfall, så får vi se til våren igjen ;)
Mammut-møblene fra Ikea har flyttet inn i lekestua, etter en fin sommer på verandaen :) Dukke-vugga har også tatt plass, men dessverre uten tekstiler og leieboer ennå :P Men, det kommer etterhvert ;)
Den blå og lysebrune gamle "kommoden" fikk seg en kjapp vask idag også, og har også kommet inn i lekestua igjen.. MEN, ble ikke fornøyd.. Tror jeg bare skal sjekke rundt om en hvit kommode/nattbord eller lignende å ha der inne istedet. Synes ikke den passet inn i slik jeg har tenkt at det skal bli.. Men, den får stå så lenge da, til jeg eventuelt har fått i en annen :D
På døra i lekestua er det nå kommet opp ei fin knaggrekke jeg har malt hvit :) DEN ble jeg fornøyd med da iallefall :P

Nå ligger lillegullet og sover, og jeg har ryddet litt her, og tørket litt støv..
Får straks besøk av mamma/mormor, pappa/bestefar og lillesøsteren min/tante nå, så må vel vekke lillemann da :) Sov til 5 på den andre duppen sin igår, og i morges ( eller rettere sagt natt..) våkna han kl.04, gråt til kl.05, sov til kl.06, og da var det morgen :P Så idag får han ikke sove så sent på ettermiddagen, kanskje han da sover litt lenger imorgen tidlig :P Så skal gå å ta han opp nå <3

Loppislovemannen ringte nettopp og sa han kommer hjem ikveld også :D Skulle egentlig være i Bergen til fredag, men, kommer ikveld istedet <3 Happy <3

Ha en fin kveld ! Det skal vi <3

                                                                               

Én kommentar

Elin

21.okt.2010 kl.09:55

Tusen takk for koselig kommentar....

ha en fin dag i ntrøndelagen..

eddaKlemmer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits