Ny uke, ny dag, ny mandag :)

Sov til over klokka 8 idag ! Og da våknet jeg av lilletuppa. Lillegull sov ennå!!
Har vært nok ei natt med en del uroligheter, så han syntes tydeligvis det var godt å ligge attpå idag. Våkna ikke før klokka 9 !! :) Det var godt både til liten og stor :)

Etter frokost, som idag ble nystekte vafler og saft ( er jo lov å kose seg iblant ;) ), hev vi oss i bilen og kjørte de nesten fem milene til barnehagen til lilletuppa. Vi kom dit i 10-tiden, så ble en sen barnehagestart idag, noe som tuppa synes er godt iblant :)
Etterpå dro jeg og lillegull videre til et loppemarked, sammen med de to søstrene mine. Der fant jeg litt småtterier;
en skikkelig retro gammel stråleovn, et par gamle metallbokser og et par treleker til minsten, til summen 75 kr :)
Elsker å gå på loppemarkeder å bare kikke, er så masse å se på! Og så er det moro å lete etter fine kupp !

På fredag var hele familien på Ikea, da loppislovemannen tok tidlig helg. Herlig :)
Der kjøpte vi ny innredning til boden vår! Meget etterlengtet sådan! Siden vi kjøpte huset i 2008 har boden hatt en salig blanding av møbler for å oppbevare ting i.. En stooor gammel skjenk ( som jeg sist mandag solgte via Finn.no), et gammelt lite garderobeskap og noen små trehyller på den ene veggen. Garderobeskapet, som ikke var noe å samle på, ble revet og brent, trehyllene ble skrudd ned og havnet på samme bål :P Så da var boden meget klar for ny innredning! Ville ha masse plass til oppbevaring, og utnytte plassen og veggene maksimalt. Valget falt derfor på oppbevaringssystemet "Gorm" fra Ikea, enkle hylleseksjoner i tre, med masse plass som er meget oversiktlige :)Vi har nå 6 slike hylleseksjoner i boden, med målene 174 * 55 * 78, så nå har vi masse plass, og jeg finner igjen ting uten å måtte rote gjennom alt ! En hel slik hylleseksjon er dedikert til hobbyartiklene mine, så nå har også disse tingene fått litt bedre plass ;) Ikke bare stappet ned i kasser og esker lenger, uten noen form for orden :P
Det er veldig godt å nå ha orden også på dette rommet :D Heldigvis var barna tålmodige på fredag kveld og lørdag formiddag, så mamma og pappa fikk revet, ryddet ut, skrudd sammen og ryddet inn igjen :)

Nå sover lillegull søtt i sengen sin. Håper det blir en rolig natt.. Har på to bleier nå på natten, for ikke å tisse gjennom og bli bløt og kald.. Men ligger veldig urolig, snur og vender på seg, stanger mot stengene i sprinkelsenga og sparker av seg dyna.. Så nå er soveposen på, og så håper jeg på en roligere natt nå enn de forrige ;)

Han sovna iallfall godt ikveld, etter ei god økt i bassenget i ettermiddag, og et godt måltid med grøt og flaske med melk på sengekanten ;)
Nå skal nok mammaen ta kveld snart også.. Blir trøtt både liten og stor av å bade :)

 

Én kommentar

Little Miss Sunshine

25.okt.2010 kl.21:04

Hahahha, skjønte ikke hvem "loppislovemannen" var først :-p

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits