Grå og trist høstdag...

... blir fin når man er inne i varmt og koselig hus :)

Idag har det regnet og blåst masse her hos oss, så vi har for det meste tilbragt dagen inne. Jeg har tatt rundvasken på kjøkkenet, ble så jeg starta runsvasken til jul der :) Så nå er kjøkkenet rent og pent :) Tok også vekk to gardinfag, så det kun er en på hver side av de to vinduene, så nå er det skikkelig lyst og trivelig der inne :) Hva synes du?

Rent og pent, både vegger, tak, skuffer og skap :)

De fiiine salt- og pepper-elefantene mine har tatt plass i hvert sitt kjøkkenvindu :) Fikk de i bursdagspresang av venninna mi som bor i Oslo :) :) <3 Astrid <3

Høst, grått og regntungt ute --> men liiiitt julestemning i vinduet ;)

Lillegull sov søtt, selv om det blåste så det hvinte og regnet plasket ned :)

Nå har vi spist middag, og vi har lekt på gulvet en god stund :) Riktig flink til å leke seg er han :)
Til middag idag lagde jeg pai.Oppskriften finner du her : http://www.tine.no/230466.cms?dagens=1&source=nettavisen
Jeg hadde annet fyll da; paprika, skinke og løk :) Ble god, men steketiden i oppskriften var for kort til min stekeovn iallfall.. Ble ikke nok stekt i midten.. Men ble god likevel da, spiste bare det andre. Så da vet en det til neste gang; lengre steketid ;)
Hva har du spist til middag idag?

Ikveld kommer loppislovemannen hjem igjen fra Bergen :) :) Vi gleder oss, noe vi alltid gjør ! Savner han uansett om han er borte en uke eller bare en dag <3 Er best å ha ham hjemme hos oss ja :) Men, er så vant med reisinga, blir ikke lei av hverandre iallfall :P Sies jo at det er bra for forholdet med litt adskillelse så ;)
Nå står lillegull og nusser mot meg :) Er blitt så flink vet du :) *stolt mamma*
Er stort sett blid og herlig :) Men, av og til kommer surmunnen fram og da, sånn som igår da jeg knipset dette bildet:

Hihi <3 Søt når han er sur og lei til og med <3 Gullet til mamma'n sin ja :)

Har du barn? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits