Shopping-lørdag og pizzakos, kose-søndag, taco&film <3

I går morges stod jeg og lillemann opp først, og lekte og gjorde litt husarbeid. Pappa stod opp halv 8, vi spiste god frokost, så dro pappsen til foreldrene mine hvor han skulle hjelpe til å legge nytt gulv. Jeg og lillemann ble hjemme en times tid til, før vi dro dit vi også :)
Da vi kom dit var de godt igang, og vi ble egentlig bare i veien, så vi, tantebarnet mitt og søstrene mine dro på shopping! Vi bestemte oss for å dra å sjekke ut det nye shoppingsenteret "Malviksenteret", og samtidig fikk også Spar Kjøp en visitt av oss.
Shoppingsenteret var helt ok, men butikkutvalget kunne vært bedre.. Men interiørbutikkene der var veldig fine da :)
Celorias Hus hadde veldig mye fint, hadde tatt med meg hele butikken hjem om jeg kunne... Men, prisene var litt i dyreste laget, så det ble bare kikking for inspirasjon ;)

På Cecilia fant jeg noen fine tall ( 1 - 4 ) i sølv, med pins bak, for å feste i talglys. De kostet bare 59,- for settet også, så de ble med hjem ;)

Skal kjøpe noen store, fine, hvite kubbelys til advent, og noen fine bånd, så er adventslysene klare ;)

På Spar Kjøp, av alle steder, fant jeg de nydeligste boksene! Sett med tre stk, med kjempefine nostalgiske bilder på lokkene. Og de kostet jo bare 79,- :)

Fiiiine <3


På samme butikk fant jeg også disse to :) Nostalgisk så det holder <3
Gutt til Ailo og jente til Lotte :)De har midlertidig tatt plass på kroker mellom vinduene på kjøkkenet, men til jul havner de vel på juletreet vil jeg tro :)

Igår kveld hadde vi besøk av min søster og foreldrene mine, og vi koste oss med hjemmelaget pizza.
Idag har jeg, lillemann og loppislovemannen vært på besøk til hans bror med familie, med chocolate chip cookies deig fra fryseren og sjokolade-iskrem. Nam!
På vei hjem sovnet lillegull, så løftet han over i vogna da vi kom hjem. Der sover han søtt ennå :)
Har hatt litt problemer med magen de siste dagene, løs og vondt til han til tider, så har vært litt sliten og sutrete. Så det er godt å sove en dupp av og til.  Mamma'n har vasket maaaaasse klær og sengetøy, da bleiene ikke holder på det... Maskinen har gått nesten uten stans et par dager nå synes jeg :P Håper det bedrer seg snart til han, men blir nok ikke noen tur i svømmehallen imorgen iallefall. Vil ikke risikere noen uhell, slik at bassenget må stenge.
Nå mens han sover har jeg tatt en runde i huset med støvsugeren, og loppislovemannen er ute på sykkeltur med min far. Vekker nok lillegull snart, om han ikke våkner av seg selv da :) Greit at den siste duppen ikke blir noe særlig lenger enn til klokka 4 på ettermiddagen. Blir lettere å legge til kvelden igjen da :)

Lurer på å prøve meg på en biscotti-oppskrift jeg fant her om dagen nå :) Aldri prøvd det før, men ser ganske greit ut :) Tenkte å fylle cookie-jar'ene jeg har pynta med det, og kanskje ha med på julemessa :) Biscotti skal vel være en slager til kaffe, og holder seg lenge gjør det vel også :) Verdt å prøve ut :)

Tipper det blir tidlig kveld på lillegull ikveld, da vi skrudde klokka en time tilbake inatt :P Stod opp klokka 04.30 idag vi :P Så håper på natta i rett tid ikveld ja :P Da blir det taco-kos og film på mams og paps <3

Håper dere har hatt en fin søndag!

Ha en flott søndagskveld!

Én kommentar

Silje Marita

31.okt.2010 kl.16:00

Ser ut som jeg har gul kjøkkenvegg på bildet, men det er blitzen som gjør det altså.. Den er hvit :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits