Tiiiiidlig novembermorgen :)

Så er det november, og natt til lørdag flytta vi klokka til "vintertid"..

... dvs. at jeg og lillemann nå har stått opp kl. 04.30 to morgener på rad :P Det er tiiiiidlig, MEN en får mye ut av dagen da! :)

Klokka 07.30 hadde vi spist frokost og lillemann var klar for dagens første dupp, så da trillet vi til byggevareforretningen som ligger ca 5 minutters gange fra der vi bor, de åpner nemlig klokken 8 :) Så kl. 08.10 var vi på vei hjem igjen, med grunning, pensler og messingstifter i bagasjen ;)
Jeg hadde nemlig en plan om å komme igang å male tallerkenhyllene mine idag!

Da vi kom hjem sov lillegull fortsatt, så jeg begynte å klargjøre hyllene. Den ene måtte få satt i noen messingstifter og et par spikre, mens den andre har fått en omgang med universallim for en stund siden. Nå står begge ute i garsajen, den ene er ferdig grunnet, og den største delvis :) Tror nok de blir kjempefine, når de har fått et malingsstrøk eller to også etterhvert :D Gleder meg masse til å få de ferdige. Den store trooooor jeg skal få plass på stua, på veggen i "innhuket" mellom ovnen og hjørnet. Er der jeg har hatt lyst til å få noe på veggen, eller ha ei bokhylle eller vitrineskap.. Men siden det passer så godt å ha vedkurven vår på gulvet der i innhuket, så blir det nok kjempebra med den store tallerkenhyllen på veggen der! Er fire rader på den, så da får man plass til mange bøker :D

Den andre er en mindre, med bare ei rekke. Den har jeg ikke helt bestemt meg for hvor skal være ennå, men lurer på at den kanskje skal få flytte inn på et av barnerommene.. Mest sannsynlig lillemann sitt :) Men, vi får se ;)

Nå skal vi spise lunsj, og så skal vi ta turen ut med bæremeisen etterpå tror jeg :)

Ha en fin mandag formiddag og en fortreffelig 1. november ! Bare EN mnd igjen til advent!!! :D

 

Én kommentar

mammahelena

01.nov.2010 kl.20:19

Oj,det var tidlig nok det ja.. Vi våknet klokken 07.30 her,synes det var tidlig jeg :P hehe,skal ikke klage skjønner jeg :p

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits