Tallerkenhyllene er ferdig grunnet!!!

Juhu :D Håper på å få malt de i løpet av uka også!! :D

De blir superfine :D (... håper jeg da... Hehe.. )
Hadde jo egentlig ikke tenkt å male de i høst, vente til våren istedet, siden vi plutselig en morgen våknet til masse snø og mange minus... MEN, nå er det mildere og høstvær igjen, så nå skal jeg jommen meg få de opp på veggen til jul! :) Med masse fine julebøker og cd'er i <3

<3 Gleder meg til juuuuuuul <3

Prøvde forresten biscotti-oppskriften igårkveld :) De ble gode, og best da jeg dyppa de i kaffen, slik de anbefalte i oppskrifta ;) Nå har to av cookie-jar'ene mine til julemessa blitt fylt opp av biscotti :) Mangler bare å fixe fine ark med oppskriften til å henge på de nå :)

Nå har lillegullet funnet senga, noe urolig, men tror han har falt i søvn nå. Rolig ble det iallefall :)
Fant idag ut at ei sjuende tann har brutt fram i løpet av de siste dagene, så det kan jo forklare sutringen og magetrøbbelet :) Så nå som den er igjennom, satser vi på bedre dager :)
Vi er ikke kommet oss over på vintertid ennå da, vil tro det tar litt tid egentlig.. Så nå står vi jo opp 04.30 om dagene, umulig å få han til å sovne igjen, lys våken som han er. Klar for en ny dag med lek og moro da han, så da må mor bare følge på :P Var utrolig trøtt i morges faktisk.. Bruker ikke være noe problem, men nå er morgenene VELDIG MØRKE, så spørs om det har en finger med i spillet :P Hjalp med en kopp cappuchino da ;) Og trilleturen klokka halv 8 i duskregn, var frisk og fin ;)

Nå skal jeg rydde opp litt her etter dagens lek og moro, så skal jeg ta en kopp te og slappe av :) Far i huset er på kino og ser " Trolljegeren" ikveld med en kompis. Fikk spørsmål om å være med, men sofaen fristet mer ikveld :)
Skulle vel egentlig ha vært på spinning også, har vært utrooooooolig lite trening de siste ukene :( Men, men... Får prøve å speede opp treninga litt snart igjen... Men , ikke ikveld :P Hehe..

Trener du?

Jaja, ha en finfin mandagskveld da, alle sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits