En fin torsdag <3

Idag startet jeg og lillemann dagen ca klokken halv 7. Våknet av at han snøftet oppå meg :P
Han våknet nemlig rundt midnatt, og etter flere runder med klapping på ryggen hvor han roet seg, våknet han bare og var urolig igjen. Så da ble storesøsters seng tatt i bruk igjen inatt.
Sovnet fort da han fikk ligge på magen oppå mamma'n sin <3 og der lå vi, i samme stilling fram til klokka halv 7. Da var det en noget støl mamma som endelig fikk skiftet liggestilling! Da var det godt å stå opp og starte en ny dag :)

Vi spiste frokost, og etterpå fikk gullet pupp, noe han koser seg veldig med om morgenene for tiden, etter at det ble slutt på å få pupp på natten. Vi koste og lekte oss litt før vi dro på trilling med tre andre søte mammaer og bebiser klokka halv ti <3 Han sovnet med en gang vi begynte å trille hjemmefra, og sov i to timer, herlig!

Da vi kom hjem fant jeg ut at vi manglet både egg og melk til dagens middag: pannekaker, så da tok vi på oss ute-klær igjen og trillet ned på butikken. Da loppislovemannen og lille søte stepdaughter kom hjem var middagsbordet fylt med pannekaker, bacon og saft :) Skal si vi koste oss med middagen idag! Lillegull på snart 10 mnd er, som resten av familien, også veldig glad i pannekaker. Han spiste en og en halv pannekake med blåbærsyltetøy han også. Namnam <3

                                                      

Etter middag idag har ungene lekt godt. Lillegull blir så glad hver gang søsteren kommer, lyser opp i hele ansiktet sitt <3

                                      

                                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SØSKENKJÆRLIGHET ~~~~~~~~~~~~

Jeg og storetupp har spilt billed-lotto med Ole Brumm og vennene hans, vant fair and square en runde hver :)
Etterpå lagde vi gips og støpte figurer i former jeg bestilte hos panduro for en stund siden; jungeldyr og julefigurer :) Imorgen skal hun være hjemme med meg og lillemann, så da skal vi få malt figurene. Tenker de blir fine :) Nå er begge i seng og sover søtt, det har de gjort i over en time nå. Lillemann sovnet nesten med en gang hodet traff puta ikveld, etter vill lek og masse latter sammen med storesøster rett før sengetid.
Søsteren fikk lest de første sidene i billedboka vi har om Charlie og Sjokoladefabrikken før hun tok kvelden. Lesing er veldig populært, og både hun og jeg gleder oss nok til fortsettelsen imorgen :) Det er ei fin bok med masse fine bilder fra filmen (som hun også har sett), som jeg kjøpte på loppemarked i våres for en femmer. Det var den gull verdt!Nå har loppislovemannen og jeg nettopp blitt alene for kvelden, da en kompis nettopp dro hjem etter å ha hjulpet til med diverse. Kveldsmaten står for tur, nybakt kornbrød og iskald melk, bedre kan det vel ikke bli?

Ha en fin torsdagskveld! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits