~~~~ Hverdagslykke ~~~~

Idag har vi vært tre stykker hjemme; meg, lillemann og storesnuppa <3

Vi har hatt en kjempefin dag med bare koselige gjøremål. Vi har:

-  lagd trolldeig, som ble til utallige julefigurer lagd med pepperkakeformer og en overraskelse til pappa'n til farsdagen på søndag

 

 

mens lillemann lekte med poseklypene på kjøkkengulvet

- malt gipsfigurene vi støpte i går kveld

- trillet på butikken og handlet inn til kjøttkakemiddag

- lest videre i boken om Charlie og Sjokoladefabrikken

- sett film med Disneys Aladdin og prinsesse Jasmin

- spist mandariner og fått skikkelig julefølelse

- vært ute, hvor storesnuppa gikk på ski bortetter veien, uten staver sådan.. Skiene ble med hjem fra barnehagen igår, og da de ikke får ha med seg skistaver der og de lå igjen hjemme til mamma'n, så ble det skigåing uten staver ;) Bra balansetrening da!
Lillegull satt på akebrett, med lammeskinnsfell under rumpa, og ei god stund var det moro å sitte på.. Men, så ble det som var rundt omkring, og da spesielt storesøsters ski mer interessant, og han hoppet av og krøp på fire bortetter veien hjem.

Nå har vi tre største spist middag ( og forresten, her er et tips: IKKE KJØP COOP SINE KJØTTKAKER!!!!! Det blir iallefall aldri mer gjort her i huset, da disse var liiiite gode... ), lillemann sover ute i vogna si, storesnuppa tegner og mannen ser TV. Snart får vi besøk av søsteren min, samboeren og tantebarnet mitt på syv. Da skal jentene få male de trolldeigfigurene som er ferdige, vi skal spise is og chocolate chip cookies og kose oss.

Ha en fortreffelig fredag kveld!


~~~~ Fredagsklem fra oss ~~~~

Én kommentar

mammahelena

12.nov.2010 kl.21:35

Åh,hørtes ut som en koslig dag :D

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits