~~~~ Farsdag på forskudd ~~~~

Idag har vi vært hos svigerforeldrene mine på farsdagsfeiring på forskudd!

Vi har spist masse romkake, vært ute i akebakken, spist taco, slappet av på sofaen og nå spiller gutta og barna "kurong-turnering". Lillemann sover en liten dupp ute i vogna si, og vi damene slapper av i hver vår sofa rundt om på stua, herlig!

Nå ligger det snart an til å begynne på enda ei romkake ( da det ble 3 stykker til sammen etterhvert som folket ankom her idag!), kaffe, frukt og andre godsaker svigermor har funnet fram.

Imorgen skal vi feire farsdag hjemme hos oss, og på kakespising til min kjære pappa <3
En tur på kino med storesnuppa, mens lillegutt hadde barnepass tenkte vi også å få presset inn mellom morgendagens feiringer. Var visst Grusomme meg i 3D som fristet mest for både far og datter, så tenker det blir den vi drar og ser :)

Håper dere alle har hatt en fin lørdag med masse kos! Ønsker dere alle den beste farsdagen imorgen <3

Én kommentar

Little Miss Sunshine

13.nov.2010 kl.21:58

Jippi, gleder meg til i morgen:D

OOOOH, Stjørdal:D Æ E MED!

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits