Adventstiden nærmer seg

... og vi storgleder oss ! !

Har idag vasket rundt på soverommet til meg og loppislovemannen, hengt opp nye gardiner og fiksa klart til julepynten skal taes frem når helga kommer. Nå har jeg bare igjen å ta rundvasken på badet, så er hele huset vasket! Kjempegodt å være ferdig med det før desember ! For da skal vi bare kose oss, bake, pynte, spise pepperkaker og klementiner, drikke gløgg og bare vaske "vanlig" . Gleder meg sånn til jul i år altså! Er nok fordi det blir Ailos første jul <3

Mangler bare to julegaver nå da.. Trodde jo jeg var ferdig, i.o.m. at jeg og loppislovemannen mer eller mindre har kjøpt oss noe sammen, f. eks. ny sofagruppe o.l. de siste årene, istedet for å kjøpe særlig store julegaver til hverandre.. Men, i år ville tydeligvis loppislovemannen ha julegave, for det måtte vi visst kjøpe til hverandre i år ja. Så da blir det litt kikking rundt om etter gave til ham nå framover, men siden jeg bare mangler en til utenom den, så er det bare koselig <3 Unnskylding for å kikke litt i butikker når desember kommer, og så er det jo utrolig morsomt å få gave av kjæresten sin på julaften også da!

Den andre jeg mangler er gaven til minstemann.. Hadde egentlig den klar også, en barnerecliner.

                                          Men, så fant jeg og loppislovemannen ut at vi skulle kjøpe det til storesøstera også, ellers kom det nok til å bli krangling om den etterhvert når minsten vokser til. Men hennes julegave har vi allerede kjøpt, en Nintendo DSi og et spill til denne, så da fant vi ut at de skulle få recliner'ne til bursdagene sine! :) De fyller år med bare tre dagers mellomrom på nyåret; minsten blir 1 år 21. januar og tuppa blir 5 år 24.

                                     

Så den 22. januar skal vi ha storstilt feiring av 1- og 5- åringen vår i leid lokale ( barnehagen som er vår nærmeste nabo ), med KARNEVALBURSDAG ! Da skal vi invitere familien på begge sider, faddere og venner med deres barn! Greit å kunne ta det i et jafs, istedet for å ha bursdagsselskaper ei uke i strekk... Vi, dvs. jeg og storetuppa, har lenge hatt planene om å ha karnevalbursdag klare, og leie av lokale er også fikset for en stund siden. Liker å være ute i god tid med ting, skjønner dere! Loppislovemannen har planlagt å bestille litt koldtbord, og så skal vi selvfølgelig ha masse kaker!

Men, tilbake til JUL og begivenheter DETTE året.. Som sagt, vi gleeeeder oss! Og på lørdag skal vi alle fire dra på den årlige førjulsturen med resten av familien min til nydelige Røros! Da kommer iallefall julestemningen til å sige på! Det er meldt - 20 grader der oppe til helga da, så vi må nok kle oss godt! Barna skal iallfall ha på både ullundertøy, ull og dresser! Det blir nok herlig friskt, og vi håper på en trivelig dag med familien <3

Ha en fin onsdagskveld alle sammen!

3 kommentarer

mammahelena

25.nov.2010 kl.11:56

Vi gleder oss til jul her i huset også ja. Det er så stas når det er barn med :)

Ina

26.nov.2010 kl.08:44

Ååååhh korr e glede me t jul! :D

Silje Marita

26.nov.2010 kl.19:52

Ina: Æ og!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits