Maiong Plafond Belid fra Lampehuset.no

Har idag bestilt ny taklampe til stua på Lampehuset.no.
Maiong Plafond Belid heter den, og koster kr. 699,-

Fin, ikke sant?

Leveringstiden var bare 3- 5 dager, så satser på at de holder det de skriver på nettsiden sin, og at den kommer denne uka. Lampa vi har på stua fra før er nemlig en som var i huset da vi tok over det for 2, 5 år siden, med vifte i og greier. Har vært OK, men passer ikke helt inn til resten av interiøret, så har i det siste tenkt på å bytte den ut snart. Og, tenk! Da vi våkna i morges og stod opp, så virka den ikke lenger! Den var rett og slett bare DØD. Så da var det bare å kikke litt rundt på nettet etter ny, og på Lampehuset.no fant jeg altså denne.
Hadde egentlig tenkt på å ha samme lampa på stua, som på kjøkken og spisestue. Det er ei lampe fra Ikea, hvit med noe lik form som denne. Men den føres ikke lenger av Ikea, så da jeg fant denne som var i samme stil, bare enda finere, ble den bestilt tvert! Var bare EN igjen også, så jeg anser meg som veldig heldig nå :)

Gleder meg til den kommer!

Har du gjort noen nye innkjøp i det siste?

Én kommentar

Little Miss Sunshine

28.nov.2010 kl.20:53

Nei, ikke i det hele tatt.... :-P

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits