~~ Mandagsmårra-blues ~~

Ny mandag--> ny uke --> nye muligheter !

Helga var plutselig over igjen, med pynting av pepperkakehus, arrangering av årets venne-julebord ( som gikk kjempebra ! ), bursdagsfeiring av treåring, levering av varer til julemesse, gode frokoster, lite søvn, tenning av TO lys, mini-juleverksted.... Altså, ei travel helg! Men akk, sååå hyggelig den var :) Vi starta helga med familiehygge og pynting av pepperkakehus på fredag ettermiddag. Det resulterte i to pepperkakehus ( ferdighus kjøpt på Coop Prix sådan ), som ble limt sammen av beste evne av far i huset med det vi fant ut kom til å funke som fjell; nemlig noe mannen fant i garasjen som het multi-fug (!). Det var knall!
Etterpå ble husene pyntet pent og pyntelig av jentene i huset :) Minsten satt med han også da, så på og spiste rosiner. Etterhvert gikk han løs på en klementin, med skallet på ! :P

Her kommer en bildeserie fra vår pepperkakehus-seanse fredag kveld :)Nå skal jeg ute i garasjen, som forøvrig er varmet opp for anledningen, for å male mine mye omtalte tallerkenhyller. Nå SKAL de males, SKAL opp på veggen FØR JUL, så nå trosser jeg kuldegradene, setter vifteovnen på fullt og svinger malekosten!

Ha en flott mandagskveld!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits