My dear December

 Søndag ettermiddag åpnet jeg og storetupp aktivitetskalenderen vår. Der var det en gave som inneholdt to sett "gjør-det-selv-snømenn og "ull"kuler" ( kjøpt på Nille for 10 kr. pr. sett rett før advent ). De inneholdt ferdiglagde hvite "ull"kuler som man kunne pynte med glitter og stas. Vedlig populært for fireåringen!
Etterpå tok kunstverkene midlertidig bolig i gaveposer ( egentlig kalenderposer, Nille ) og fikk påskrift for hvem de skulle til og signatur av giveren :) Hun fikk selv velge hvilke som skulle gies til hvem. Så nå kan både besteforeldre, en hund, oldeforeldre og ei lita venninne glede seg på hjemmelagd pynt fra ei fire år gammel prinsesse <3Til kvelds ble det 1. og 2. lyset tent <3

Så tenner vi et lys i kveld
vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.

Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
Her er forøvrig vårt andre pepperkakehus, med griser og juletre av marsipan i en snøfyllt hage.

Og vinduene på spisestua har fått betongbokstavene for barnas navn, sammen med julerøde lys...

... da disse tre nye betongbokstavene tok plassen i trappa opp til spisestua <3 Kremmerhuset <3

Adventskalenderen blir åpnet hver dag, men i ukedagene er den mest myntet på oss voksne, da tuppa er her mest i helgene, og minsten ikke forstår noe av dette ennå ;) Men arti for oss "voksne" med kalender og da !
Nå skal vi straks sette oss i bilen og kjøre til nabobygda for ukas trilling og sosialt samvær med andre mødre i permisjon og deres barn <3

Ha en fin tirsdag!

3 kommentarer

mammahelena

07.des.2010 kl.14:31

Åh,så morro med slike ting synes jeg.. Gjør det selv,gleder med til Martin blir så stor at jeg kan holde på med slike ting med han.. Men du? Var det trilling i dag da? Er det ikke tirsdag i dag?

Silje Marita

07.des.2010 kl.16:30

mammahelena:

Ja, det er moro :) :)

Ja, vi var på trilling på Lundamo idag vi :)

mammahelena

07.des.2010 kl.16:48

Åja,tenkte det var på støren jeg :p

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits