Ferdig med alle julegavene, unntatt EN...

... og dette er hva vi har handlet idag :

Mønster på heldrakt til minstemann <3 Stoff og Stil <3

Stripete tøy til heldrakt :)

Ny finkjole til tuppa <3

Finsko til gullgutten

Ble også med et par laken hjem fra Jysk, diverse hårspenner og hårprodukter.
Og julegave til mannen i huset ble også kjøpt :) :)

Nå er vi bare hjemme og koser oss. Når minsten har lagt seg ikveld, blir det klipping av tøy til den kommende heldrakta.. Spennende å se hvordan den blir til slutt! :P


 

2 kommentarer

Little Miss Sunshine

08.des.2010 kl.18:02

Kjolen er sååååå fin! Har allerede lagt på laknene mine jeg jaaa (flott med kappelaken når senga står inntil veggen, forresten...)

Silje Marita

08.des.2010 kl.21:20

Little Miss Sunshine:

Ja, blir lita prinsesse nå :)

Jeg har ikke rukket å lagt på de nye laknene ennå, teenkte å ta en runde med det imorgen, eller muligens fredag, så blir det rent og fint til helga :)

Her sover lille gullet urolig ikveld, har våkna flere ganger allerede, hoster sånn.. Har tatt en runde med hostesaft og mentolatum under både nese og på bryst nå da, håper det bedrer. Men skal gå å legge meg med han nå, se om han blir roligere da.. God natt!

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

23, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits