Blogge igjen?

Har ikke blogga siden desember i fjor nå.. (!) Utrolig hvor fort tiden går!

Her har tilværelsen som hjemmeværende mamma i permisjon blitt byttet ut med full jobb og barnehagegutt siden sist. Lillemann er nå snart 20 måneder (!), og går, snakker, løper, leker... Han er blitt en utrolig fin og flink gutt. Ikke noe baby lenger nei, men " dor dutt ", som han sier :)

Han begynte i barnehagen 4. april, da pappaen var hjemme i permisjon fra januar. Starten i barnehagen ble fin, myk start på 3 dager i uka, og to dager hos mormor <3 Han stortrivdes begge steder, og tok ikke mange dagene før han vinket og smilte da vi dro. Var nok verst for mammaen i starten, da overgangen var stor fra å være sammen med gullet døgnet rundt, til å se ham kun noen timer hver dag på det verste.. Jobbet skift i de første månedene etter permisjonen, hvor jeg på senuka startet klokka 11, og kom ikke hjem før etter at gullgutten hadde lagt seg :( Det var hardt, men ble fort vant til denne hverdagen også. Da pappaen begynte på jobb igjen i mars, fikk jeg tilrettelagt arbeidstiden min på jobb, og jobbet fra 07.15 - 15.15 hver dag. Dette ble en bedre hverdag for oss alle, da dagene ble mer like og stabile m.h.t. tid og samvær.

Nå har jeg straks jobbet slik i 6 måneder, og starter nå å jobbe fra 06- 14 hver dag, da mannen ikke reiser gjennom jobben i like stor grad lenger. MEN, om ikke lenge starter jeg i ny stilling i bedriften, og da blir arbeidstiden endret igjen. Da blir det annenhver uke med arbeidstidene 06-14 og 09-17. Tror det blir greit, selv om det salvfølgelig er best å jobbe kun en fast tid.. Men, når man får jobben som man har villet ha, hvor en får nye arbeidsoppgaver, nye kolleger, nytt arbeidssted, og i tillegg får betalt fagbrev-utdanning, da går det greit med disse arbeidstidene !

For nå er det nemlig en uke siden jeg var på første samling på Trondheim Fagskole som praksiskandidat i Industriell matproduksjon. Det var kjempeflott å være elev igjen, og jeg tror det blir et interessant år framover, med ny jobb OG studier !

I august startet lillemann i barnehagen etter endt ferie med fulltidsplass. Dette går kjempebra, han stortrives med både barn og personale. Men, selv om han har plass hver dag, vil jeg gjerne at han kan ta seg noen fridager innimellom, til enten besteforeldre, tanter e.l. Det tror jeg bare er fint for Ailo også, han elsker jo å være med familien sin <3

Hobbyene er som før; nå for tiden er det masse maling som står på planen. Nattbord, skap, hyller, barnestoler.. Ja, you name it ! Synes det er kjempemoro å pusse opp og få ting som jeg kjøper brukt til å bli mine egne :) Et lite skap som enten lillegutt eller storetupp skal få på rommet sitt har fått andre strøket med hvitmaling i dag, og nå venter jeg spent på pakke fra Flugger.no med tapetprøver, malingsprøver og spesial-grunning for å bruke på de blanklakkerte nattbordene jeg kjøpte på loppis for et par uker siden !

Nå står studier for tur! Ha en flott søndagskveld!

 

<3 Silje Marita

Én kommentar

Astrid

18.sep.2011 kl.13:14

Ja, blogge igjen! :)

Skriv en ny kommentar

Silje Marita

Silje Marita

24, Melhus

Hei! Jeg er ei jente på 24 år, som har en nydelig sønn født jan.10 og ei stedatter født jan.06, en super samboer og et vakkert rødt hus i landlige omgivelser. Liker alt som har å gjøre med mine barn, kreative puslerier, interiør, familiekos, mat, loppemarked/bruktbutikker og masse annet :) Blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar når du er innom ;)

Kategorier

Arkiv

hits